Prijswinnaar weekendje Terschelling 24 augustus 2017

Prijswinnaar weekendje Terschelling bekend! Bernard Ordelman uit Sint Pancras beantwoordde de vraag ‘Wat betekent PolderPracht Terschelling voor jou?’ met een gedicht en wint daarmee drie overnachtingen met zijn gezin in een Terschellinger vakantieboerderijtje (Siele Sâlt Twa) in Oosterend, grenzend aan de duinen, op 1500 meter van het strand!

Er kwamen honderden reacties binnen! Veel dank aan iedereen die zo enthousiast heeft meegedaan. Bernard Ordelman stuurde dit creatieve gedicht in, dat ook nog eens goed de essentie van PolderPracht Terschelling weergeeft en heeft daarmee gewonnen!! Heel veel plezier toegewenst!

Prachtige polder
Om vogels te volgen
Laverend langs nieuwsgierige koeien
De boer werkt door
En geeft ons duurzaam zuivel
Recht uit zijn rijke weide
Prachtige polder
Redt het zonder hulp niet
Actie voor bloem, boer, koe en vogel
Crisis voorkomen, gul geven
Het weidelandschap is mooi
Terschelling

Prijswinnaar weekendje Terschelling

“Ontzettend leuk dat ik die prijs gewonnen heb!”

Bernard reageert: “Ontzettend leuk dat ik die prijs gewonnen heb! Ik ga met mijn vrouw Gina en twee kinderen gaven aan graag mee te gaan. Ik heb wat met vogels en natuur. Ik ben al wel 25 keer op Texel geweest (vaak met schoolkamp groep 8, maar ook met mijn gezin) en 1 keer op Ameland. Elke keer genieten. Maar in mei ging ik voor het eerst een lang weekend naar Terschelling met mijn vrouw, met eigen fietsen. We hebben het fantastisch gehad! Prachtige stranden met fijne strandpaviljoens, mooie duintochten, leuke plaatsen met aardige mensen. De natuur vond ik geweldig en vooral met een tochtje op de fiets langs de waddendijk. Wat een vogelpracht, ook als we even de dijk op gingen tussen de schapen door.”

Beleef-Terschelling

Deze prijsvraag werd mogelijk gemaakt door: beleef-terschelling.nl. Is je interesse gewekt voor dit mooie eiland? Like dan Reisbureau Beleef-Terschelling op Facebook en je blijft op de hoogte van alles dat gebeurt op en rond Terschelling! 

PolderPracht Terschelling

PolderPracht is  een erenaam voor de Terschellinger Polder. Van dit unieke weidelandschap wil Vogelbescherming een vogelparadijs maken. Samen met boeren, kaasmakers en ondernemers laten we zien dat dit op een duurzame manier kan! Iedereen kan helpen door PolderPracht producten te kopen. Rechtstreeks uit de rijke weides van Terschelling waar bloemen bloeien, vogels vliegen en koeien vredig grazen!