Wadvogels app 7 maart 2019

Wadvogels appMet de gratis Wadvogels app wordt het extra leuk en gemakkelijk om de vogels in het waddengebied te herkennen. De app bevat een vogelgids met 190 in het waddengebied voorkomende vogelsoorten met schitterende illustraties van Elwin van der Kolk waarop je tot op de millimeter kunt inzoomen. De app is geschikt voor smartphone én tablet. 

Vogels herkennen

Bij elke vogel staat ook een doeltreffende beschrijving en – ook erg gemakkelijk- het geluid van de vogel. Bijzonder handig is de determinatiefunctie waarmee beginners in slechts vier stappen de meeste vogelsoorten op naam kunnen brengen. Zo ontdek je de enorme vogelrijkdom van de Wadden en leer je al die steltlopers, eenden en andere soorten uit elkaar te houden en herkennen.

Leukste vogelgebieden

Maar dat is nog niet alles. Met behulp van de gps-functie leidt de app je ook naar de leukste vogelgebieden in het waddengebied. Per gebied staat beschreven welke bijzondere vogels je er kunt aantreffen. Ook heeft de app een handige getijden-functie die aangeeft wanneer het hoogwater en laagwater is.

Wadvogels app       Vogel app wadden       App vogels texel

Gratis download Wadvogels app

De app Wadvogels is gratis te downloaden via de App Store, Google Play of de Windows Phone Store. De iOS en Android versie van de app is ook speciaal geoptimaliseerd voor gebruik op tablets. Dus thuis of op je vakantieadres kun je ook alvast je vogelkennis over de wadvogels ophalen op groot tabletformaat.

This entry was posted in . Bookmark the permalink.