Downloads

Vogelkaarten

Posters

Deze posters zijn te drukken op A1, A2, A3 en A4 formaat. Wil jij ook graag een exemplaar aan de muur? Neem dan contact met ons op.

Ansichtkaarten

Wadvogels app

Download via onderstaande links de juiste versie van de gratis Wadvogels app voor jouw smartphone:

Infographics

Animatievideo’s

Alle animatievideo’s zijn gratis te downloaden via Vimeo.

Miljoenen vogels brengen de winter door in het waddengebied of maken er een tussenstop op hun loodzware trektochten van het Hoge Noorden naar Afrika en vice versa. Ze moeten bijtanken en uitrusten. Dit filmpje laat zien waarom het zo belangrijk is dat de vogels genoeg rust krijgen en hoe wij mensen ze daar eenvoudig bij kunnen helpen.

 

Vogels die op Nederlandse stranden broeden, hebben het niet altijd gemakkelijk een rustige broedplek te vinden. Dit filmpje laat zien waarom die rust zo belangrijk is en hoe we strandbroeders eenvoudig kunnen helpen.

Steun je ons project? Plaats dan een online banner of deel een linkje naar onze website via social media. Wij vinden dat natuurlijk leuk om te horen, dus laat het ons vooral even weten.

Wil jij graag een ander formaat banner op jouw website plaatsen? Dat kunnen wij gratis voor je regelen. 

De beelden in de beeldmap zijn te gebruiken in het kader van promotie van ons project en deze website. Een hoge resolutie versie kun je gratis opvragen bij ons. 

Wij helpen je graag verder! Neem contact op via onze contactpagina.