Yoga festival Terschelling 2019

Het internationale Yoga Festival Terschelling 2019 is een veelzijdig yoga weekend en tegelijkertijd een inspirerende yoga vakantie aan zee. Het vindt plaats van vrijdag 28 juni tot en met zondag 30 juni 2019. Duik in een zee van ontspanning.  Dé yoga vakantie met inspirerende workshops voor bewust bewegen, persoonlijke groei, gezond én avontuurlijk leven. Het voorprogramma van dit veelzijdige yoga weekend aan zee begint op donderdag 27 juni 2019.

Het Yoga Festival op Terschelling is voor iedereen met belangstelling voor bewust bewegen en ontspannen genieten. Van klassieke Hatha yoga tot AcroYoga, van Iyengar tot Kundalini yoga en van Aerial tot yoga op een surfboard. Dit ontspannen festival aan zee met meer dan 25 yoga vormen en 70 workshops per dag geeft je de gelegenheid om volop te ontdekken. Ontdek, verwonder en kies waar je dieper in wilt duiken.

Inspirerende workshops

Docenten en muzikanten delen hun inspiratie voor yoga, muziek, filosofie, dans, bewustzijn, massage, healing en meditatie. Er zijn unieke workshops met bijvoorbeeld yoga massage, Tantra filosofie, Ayurveda, meditatie, dans, de verbonden adem, TRE, gezonde leefstijl en nog veel meer. Ook zijn er specials voor mannen, vrouwen, beginners en gevorderden. Ben je benieuwd? Kijk dan voor het volledige overzicht van alle workshops in het Programmaschema 2019.

Yoga festival Terschelling 2018

Geweldige live muziek

Genieten van heerlijke live muziek op het Yoga Festival! Ervaar hoe klank, ritme, beweging, bewustzijn, stilte & natuur elkaar versterken. Live muziek is verweven in het gehele festivalprogramma, van meditatieve klanken tot dansmuziek.

Er zijn lunch concerten en klassiek Indiase muziek & zangworkshops door Marianne Svasek en Heiko Dijker. Of zing mantra’s met Kevin James. Beleef de klanken van live muziek op verschillende plekken: bij het eten, op het hoofdpodium met de natuur als decor, of tijdens yoga met gong, gitaar of hang en ontdek hoe dit diepe stilte geeft.

Ontdek, beleef en laat je verrassen.

Speciaal kinderprogramma

Kinderen op een speelse manier kennis laten maken met yoga? Ook dit kan op Yoga Festival Terschelling. Je kunt met je kinderen yoga beoefenen, dansen, tekenen, ontspannen en samen plezier maken. Dit festival is een geweldige plek voor kinderen om vol verwondering te ontdekken en te groeien. Hier kun je verder lezen over het kinderprogramma.

De vogels van Terschelling

Het fantastische van dit festival is dat het plaatsvindt op een van de mooiste plekken van Nederland. Je gewoon ook af en toe even een wandelingetje maken en genieten van de natuur. Lijkt het je leuk wat vogels te leren herkennen als je op het eiland bent? Download dan voor af de gratis Wadvogels app!

Praktische informatie – yoga festival Terschelling 2019

Datum: 29 juni t/m 30 juni
Kijk voor meer informatie en tickets op: www.yogafestival.info.