Oerol Festival 2019

Jaarlijks verandert het eiland Terschelling in juni tien dagen lang in één groot podium voor theater, dans, beeldende kunst en muziek. En dat alles midden tussen de prachtige natuur en de vogels van het eiland.

Oerol Festival 2019 heeft alles in huis om jouw festivalzomer af te trappen. De eerste zomerzon, een prachtig eiland, een vernieuwend theaterprogramma en lekkere muziek. Daar kan je tussendoor even bij uitrusten of juist lekker op losgaan. De voorstellingen worden speciaal, vaak ter plekke, voor de locaties gemaakt, of daarop aangepast. Eventjes weg uit de schouwburg en op naar het strand, de duinen, het bos, de schuur, de dijk of gewoon op straat. Want waar je ook om je heen kijkt, er gebeuren altijd mooie, rare of verbazingwekkende dingen.

Praktische informatie – Oerol Festival 2019

Alle praktische informatie over het programma, de kaartverkoop, de prijzen je verblijf en nog veel meer, vind je op de website van Oerol Festival.

Kievit Jelle de Jong Oerol Festival 2019

Terschellinger Polderroute

Tip van Vogelbescherming: ga je naar Terschelling voor Oerol, download dan hier de gratis Terschellinger Polderroute en ga op ontdekkingstocht. Want ook in de natuur is heel wat te beleven. Van dit unieke weidelandschap wil Vogelbescherming namelijk een vogelparadijs maken en we hopen dat jij er wat in wilt betekenen. Samen met boeren, kaasmakers en ondernemers laten we zien dat dit op een duurzame manier kan. Help mee door de PolderPracht producten te kopen. Deze producten komen rechtstreeks uit de rijke weides van Terschelling waar bloemen bloeien, vogels vliegen en koeien vredig grazen. Zo draag je ook nog je steentje bij aan een betere wereld!

 

 

Helaas, er zijn geen aankomende data.