Nationale Vogelweek 2019

Tijdens Nationale Vogelweek 2019 worden er door het hele land leuke vogelactiviteiten georganiseerd. En dus ook in het Waddengebied! Ontdek wat er bij jou in de buurt te doen is.

Van 11 t/m 19 mei 2019 organiseren Vogelbescherming en Sovon de Nationale Vogelweek. Iedereen kan tijdens de Vogelweek de meest verbazingwekkende vogels in het wild ontdekken. Door het hele land zijn er namelijk honderden gratis vogelexcursies en activiteiten. Ga ook mee op vogelexcursie en ontdek de prachtige natuur van Nederland!

Nationale vogelweek 2016

Ontdek de vogelrijkdom van Nederland

Ontdek jij ook een vogel die je nooit eerder hebt gezien? Iedereen kan meedoen en vrijwel alle activiteiten zijn gratis. Samen met enthousiaste en deskundige gidsen kan iedereen ontdekken hoe ongelofelijk rijk ons land is aan vogels en hoe leuk het is om ze te bekijken. Tijdens de Vogelweek zijn er in alle provincies vogelexcursies, wandelingen, workshops en andere vogelactiviteiten.  Een goede verrekijker is natuurlijk onmisbaar, maar in het Waddengebied, zijn die ook vaak te leen. Dat is handig.

Praktische informatie Nationale Vogelweek 2019

Bekijk het hele programma en geef je op via de website van Nationale Vogelweek.

Lijkt het jou leuk zelf wat te vertellen aan een groepje mensen over de vogels in jouw omgeving om een mooi natuurgebiedje waar je wel eens komt? Meld je dan vooral aan als excursieleider!