Nacht van de Nacht

Laat het donker donker en ontdek hoe mooi de nacht is tijdens de ‘Nacht van de Nacht’. Dit evenement wordt jaarlijks georganiseerd door de Natuur- en Milieufederaties.  Dit jaar wordt deze bijzondere nacht voor de 15e keer georganiseerd, op zaterdag 26 oktober 2019.

Tijdens de Nacht van de Nacht zijn er door het hele land honderden evenementen in het donker. Ook doven honderden bedrijven en gemeenten de lichten van gebouwen en de reclameverlichting. Doe mee aan een van de vele activiteiten die plaatsvinden door het hele land. Lijkt het je leuk? Kijk dan voor meer informatie op de website van de nachtvandenacht.nl.

Ook langs de Waddenkust is er natuurlijk van alles te beleven. Kijk hiervoor in het activiteiten overzicht van de website van de Nacht van de Nacht en zoek op gebied. Denk er wel aan om goede wandelschoenen te dragen! Het is echt anders dan alles wat je ooit hebt gedaan, dus dit wordt een nacht om nooit te vergeten!

Nacht van de nacht

Blijf op de hoogte van de Nacht van de nacht

Er komen natuurlijk iedere dag activiteiten bij. Wil je op de hoogte blijven van nieuws over lichtvervuiling en alle nachtelijke activiteiten? Meld je dan aan en ontvang de e-mail nieuwsbrief vier keer per jaar in je inbox.