Kabouterspeurtocht Vlieland

Wist je dat er heel veel kabouters op Vlieland wonen? Doe deze kabouterspeurtocht, dan leer je alle geheimen over het leven van kabouters en over het bos.

Ik, Bastiaan de kabouter, woon in De Noordwester. Ik weet overal op het eiland de weg en ik weet heel veel van alle planten, bomen en dieren die er leven.
Ga je met mij mee op speurtocht? Onderweg vertel ik je alles over de geheimen van het bos en over het leven van mijn kaboutervrienden.

Praktische informatie – Kabouterspeurtocht Vlieland

De kabouterspeurtocht is te koop bij de balie van De Noordwester. Je krijgt dan een knapzak met daarin een kaboutermuts, de routebeschrijving plus opdrachten, kleurpotloden en een bon om in De Noordwester kabouterpannenkoeken met ranja te komen eten. Dat belooft een gezellig dagje te worden, misschien willen opa en oma ook wel mee!

Kabouterspeurtocht Vlieland

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Informatiecentrum De Noordwester: Waddencentrum en Zeeaquarium
Dorpsstraat 150, 8899 AN Vlieland, Nederland
Telefoon: 0562-451700
Email: info@denoordwester.nl

Informatiecentrum De Noordwester

Informatiecentrum De Noordwester is een knusse plek. U vindt er een zaalvullend potvisgeraamte, europa’s grootste zandverzameling, haaien om te aaien, een expositie van Staatsbosbeheer, zeeaquaria, het kabouterbos, een jutterszolder en de leukste souvenirs van Vlieland. Kortom: De Noordwester is op zichzelf al een bezoekje waard!