Internationaal Filmfestival Schiermonnikoog

Film by the Sea

Het Internationaal Filmfestival Schiermonnikoog: een weekend op Schiermonnikoog vol internationale topfilms. Van 24 tot 26 januari biedt het Eilander Filmhuis aan 100 liefhebbers deze unieke ervaring, in samenwerking met Film by the Sea, het gerenommeerde filmfestival uit Vlissingen.

Film by the Sea – Schiermonnikoog wordt een jaarlijks terugkerend internationaal Filmfestival, met primeurs en publiekslievelingen van het laatste festival in Vlissingen, die nog niet in de bioscoop te zien waren.

Tipje van de sluier

Een tipje van de sluier kunnen we al geven. Wat denkt u van de films La belle époque, Sons of Denmark of de documentaire Duurzame eilanden.
Het festival opent vrijdag 24 januari om 20:00 uur, daarna volgt er nog een tweede film. Op zaterdag zijn er vijf films en op zondag twee. Gasten kunnen op zondag nog met de 16:30 boot naar de vaste wal.

Praktische informatie – Internationaal Filmfestival Schiermonnikoog

De VVV biedt arrangementen met overnachting(en), overtocht, fiets en wandelingen met een gids. In het Dorpshuis zijn er ontmoetingen met interessante gasten. Kortom een echt festival sfeer, maar dan eilanders intiem. Een unieke kans voor filmliefhebbers.

Er zijn tijdens het weekend losse kaarten te koop voor € 11,-, maar het is ook mogelijk om een passe-partout voor alle negen films te kopen voor € 75,-. Houd voor meer informatie de sociale media kanalen van het Festival in de gaten.

Helaas, er zijn geen aankomende data.