Huifkartocht Terschelling

Puur Terschelling is het verrassend veelzijdige bedrijf van Anne en Daniëlle, midden in het laatste dorpje van Terschelling, Oosterend. Zij willen hun gasten het Puur Terschelling gevoel laten beleven. Dat gebeurt in de oneindige rijkdom van de eilander natuur: bos, duinen, cranberryvelden, polder, wad, strand en de Boschplaat.

Geniet bijvoorbeeld van een huifkartocht en verken het hele eiland. Je hebt keuze uit verschillende soorten wagens, geschikt voor kleine en grotere groepen. Denk daarbij aan huifkarren, arrensleeën, menwagens, de trouwkoets en een loungekar met extra brede banken en zitzakken om lekker te relaxen.

Huifkartocht Terschelling - Puur Terschelling

Huifkarren

Alle wagens hebben een makkelijke instap aan de achterzijde en voldoende beenruimte zodat ze ook toegankelijk zijn voor minder valide en rolstoelgebruikers. Er zijn fleecedekens aanwezig voor als het wat frisser is. En in de winter wordt de kar zelfs verwarmd en zit je op warme, zachte schapenvachten.

Huifkarroute over het strand en Boschplaat

De routes voor de tochten gaan over het gehele eiland van West tot over de Boschplaat. Terwijl je geniet van de veelzijdige natuur, vertelt de koetsier over de geschiedenis en de gebruiken van het eiland.

Terschelling huifkar - Puur Terschellinga

 

Praktische informatie – Huifkartocht Terschelling

Kijk op de website van Puur Terschelling voor actuele data en prijzen.
Contact: info@puur-terschelling.nl, 0562-449487 of 06-30056023.
Adres: Oosterend 39, 8897 HX Terschelling Oosterend.

Komende event data

Deze huifkartocht vindt meerdere keren per week plaats. Dinsdag, donderdag en zaterdag: 13.00 tot 15.30 uur. Zondag: 11.00 tot 13.30 uur.