Fotocursus Wadden

Historische Zeilvaart Harlingen organiseert een fotocursus Wadden aan boord van zeilschip de Bonte Piet. Denk daarbij aan zonovergoten zandplaten, nautische details en de “leegte” op het wad. Aan boord van een zeilschip zijn er dus genoeg momenten om de camera er bij te pakken.

Welke instellingen kunt u eigenlijk het beste gebruiken om een foto een professionele uitstraling te geven? Daar komt achter met beroepsfotograaf Joop van Putten. Hij maakt u deze dagen wegwijs in de fotografie met uw digitale (spiegelreflex)camera.

Met aandacht voor detail en het goede moment leert u gezamenlijk de mogelijkheden en onmogelijkheden van uw camera te gebruiken. In de gezellige sfeer aan boord van de Bonte Piet, wisselen theorie en praktijk elkaar af. Onder zeil zullen er zeker mooie foto’s als herinnering ontstaan. En dat met ook nog eens een uitstekende culinaire verzorging!

In 2013 is een leuk filmpje gemaakt van de fotoreis. Bekijk het snel, want dan kom je helemaal in de stemming!

Wadvogels app

Het is een aanrader om voor dit weekend de gratis Wadvogels app te downloaden. U kunt de wadvogels er namelijk snel mee determineren en dat maakt de reis nog net iets leuker! Ook heeft de app een getijdenfunctie, zodat u weet wanneer het laag water is.

Fotocursus Wadden

Praktische informatie – Fotocursus Wadden

Datum en tijd: vrijdagavond 21 juni, 20.00 uur t/m zondagmiddag 23 juni, 17.00 uur 2019.
Prijs: € 295,- (De prijs is inclusief bemanning, havengeld, toeristenbelasting en volpension, maar exclusief fris- en alcoholische dranken.)
Adres: William Boothstraat 2, 8861 TL Harlingen, 8860 AC Harlingen.
Telefoon: 0517-413242.
E-mail: info@historischezeilvaart.nl.
Aanmelden: via de website van Historische Zeilvaart Harlingen.

Helaas, er zijn geen aankomende data.