Eco-safari

Eco-safari’s op Terschelling en Ameland met een elektrisch karretje: briljant. Voor mensen die slecht ter been zijn en het eiland niet te voet of op de fiets kunnen verkennen, heeft Wad Groen samen met Staatsbosbeheer deze oplossing verzonnen.

Deze excursie is zeer geschikt voor mensen die minder mobiel zijn. Een echt pluspunt is dat de eco-wagentjes 100% elektrisch zijn en daarmee bijna geruisloos. Hierdoor vindt geen verstoring plaats en kunnen de deelnemers met al hun zintuigen optimaal genieten van de natuur.

Eco-safari Terschelling

Ga met een gids mee op safari door de prachtige natuurgebieden van het eiland met onze duurzame wagens en sta versteld van de uiteenlopende flora en fauna.

Door het gebruik van de stille elektrische wagens wordt de natuur niet verstoord. Daarom heeft Staatsbosbeheer voor deze tochten unieke gebieden toegankelijk gesteld, die normaal gesproken  niet toegankelijk zijn. Zo kun je tijdens de eco-safari de ongerepte natuur op een unieke manier aanschouwen.

Vertrek is mogelijk op twee momenten: even na zonsopgang en ’s avonds voor zonsondergang. De tocht duurt 2,5 tot 3 uur met maximaal 10 personen per tocht en de kosten bedragen dan  €29,50 p.p.

Wil je meer informatie over de eco-safari? Bel of mail dan: 06 538 735 33 of  wadgroen@gmail.com. Direct boeken kan hier.
Locatie:  Hotel de Walvisvaarder, Lies, Terschelling

Eco-safari

Eco-safari Ameland

Met twee eco-wagentjes wordt een tocht gemaakt van 2 tot 2 1/2 uur door de Amelander natuur. Deze tochten staan onder deskundige leiding van één van de natuurgidsen van Natuurcentrum Ameland. Er kunnen per keer maximaal 6 personen mee.

De tochten starten in de vroege ochtend, om 07.00 uur en halverwege de tocht is er een lekkere picknick.

Haal nu je tickets en meer informatie bij VVV Ameland of kijk in de online activiteiten- en excursiekalender.

Gratis vogelkaarten

Wil je alvast een beetje voorpret? Download dan hier de gratis vogelkaart van Terschelling of Ameland. Op de ene kant staat wat informatie over het eiland en op de andere kant de vogels die er voorkomen.