Eco-safari

Eco-safari’s op Terschelling en Ameland met elektrisch karretje. Voor mensen die slecht ter been zijn en het eiland niet per voet of op de fiets kunnen verkennen, heeft Wad Groen samen met Staatsbosbeheer deze oplossing verzonnen.

Deze excursie is zeer geschikt voor mensen die minder mobiel zijn. Een echt pluspunt is dat de eco-wagentjes 100% elektrisch zijn en daarmee bijna geruisloos. Hierdoor vindt geen verstoring plaats en kunnen de deelnemers met al hun zintuigen optimaal genieten van de natuur rondom hen.

Eco-safari Terschelling

Ga met een gids mee op safari door de prachtige natuurgebieden van het eiland met onze duurzame wagens en sta versteld van de uiteenlopende flora en fauna.

Door het gebruik van de stille elektrische wagens wordt de natuur niet verstoord. Daarom heeft Staatsbosbeheer voor deze tochten unieke gebieden toegankelijk gesteld, die niet voor iedereen toegankelijk zijn. Zo kun je tijdens de eco-safari de ongerepte natuur op een unieke manier aanschouwen.

Vertrek is mogelijk op twee momenten: even na zonsopgang en ’s avonds voor zonsondergang. De tocht duurt 2,5 tot 3 uur met maximaal 10 personen per tocht en de kosten bedragen dan  €29,50 p.p.

Wilt u meer informatie? Bel of mail dan: 06 538 735 33 of  wadgroen@gmail.com. Direct boeken kan hier.
Locatie:  Hotel de Walvisvaarder, Lies, Terschelling

Eco-safari

Eco-safari Ameland

Met twee eco-wagentjes wordt een tocht gemaakt van 2 tot 2 1/2 uur door de Amelander natuur. Elke tocht staat onder deskundige leiding van één van de natuurgidsen van Natuurcentrum Ameland en er kunnen maximaal 6 personen mee.

De tochten worden gehouden in de vroege ochtend, om 07.00 uur. Halverwege de tocht is er een picknick.

Haal nu je tickets en meer informatie bij VVV Ameland of kijk in de online activiteiten- en excursiekalender.